tisdag 19 januari 2010

Jorå! Visst kommer jag att blogga vidare 2010

Jag har nu legat sjuk i nån virus infektion i luftvägarna sen nyårsdagen ( Obs! ej lång baksmälla eller svin-sjukan, vaccinerad :-) Börjar bli frisk nu som tur är, jag har ju i varje fall sluppit gå ut i kylan.



Jag har under den tiden hört av 3-4 personer ang. reservdelar till Yamaha Yankees, folk som letar efter kåpor, orginal ljudämpare, skärmar samt sadel mm. Som hittat till min blogg och sen letat sig vidare till mig personligen, alltid kul att snacka lite Yamaha med folk (ni vet vilka ni är)



Jag har funderat på detta en del och bestämt mig för att byta ev. sälja men helst byta bort alla mina delar. Men behålla motorn som jag har till Yankee 2´an som jag bloggat om tidigare. Jag har en hel del delar till Yankees liggandes. Jag är inte jätteintresserad av att sälja nån del här och nån del där. Jag skulle vilja byta till mig något annat mopedobjekt att pula med, behöver då inte vara Yamaha precis. kan mycket väl tänka mig en shysst Monark, Crescent eller sachs, puch mm. En vanlig FS1 utan motor kan vara ok också.



Jag har som sagt/visat i bloggen tidigare att jag har en komplett Yankee, till den finns det 2 st tankar nedslipade och påbörjat spackling mm. 2 st. ganska fula orginal ljuddämpare men dom går att rädda med lite jobb. en snygg sadel i bra skick, kåpor, skärmar, styren, handtag. bra däck & slangar. dvs en hel drös med orginaldelar i mer eller mindre bra skick.




Så här ser den ut nu mer eller mindre. Obs! alla speciala Yankee delar finns till detta objekt, inget är bytt till Fs1 vanliga delar typ.

Maila mig nån bild på nått objekt Du/ni skulle vilja byta bort så snackar vi vidare.

rtm_c@hotmail.com

Mvh Rickard Larsson