fredag 30 augusti 2013

Hej Allahopa!

Nice Yankee sommar Liksom.
 
Hoppas allt är lugnt med er? här är det prima liv har ju varit en hel del åkande av denna sommar och mer blir det :-)
¨
Tänkte bara slänga ut en snabb uppdatering innan Biltema Rallyt imorgon Lördag 31/8
 
 
 


Yes en hel del köra har det blivit, här är vi på Elba kajen med klubben.
 


 
 
Sen så fixade jag mig mera att göra, behövde delar till den Lila FS1 jag köpte i juni så jag bytte bort en inköpt reparerad EU scooter mot denna fs1. (metall forever liksom.)
 
 
 
 
 
Fick även med denna Zundapp Mustang på köpet så att säga, men den sålde jag några veckor senare till min svågers Farsa som hade en likadan i sin ungdom så nu ska den renoveras. (hellre han än jag) gillar inte "Dappar" nått vidare.
 
 
 
 
Men denna gillar jag skarpt hehe. ville ha en gammelmoppe att köra Rally med och låta Yankeen vila ibland så jag köpte denna Crescent Standard 1279 med 3vxl Sachs av en kille utanför Stockholm
(f-n trot! en mindre Stockholmare i Stockholm :-)
 
 
 
 

 
 
Ser ganska ok ut på bilderna eller hur? men visade sig ha en hel del grejer att fixa till för att den ska bli en bra åk moped. men mer om det senare i nästa uppdatering.
 
 
OBS! OBS!
Kolla vad jag hittade på veteran marknaden i Ekeby, Just det en ny kick som inte tar i dämparen
har bara letat i 10 år efter en som funkar. jaja trägen vinner. inte original Yamaha men det går inte att få tag i som ni alla vet. Vad tycker ni?
 
 
 
 
 


3 kommentarer:

Dennis Kilbråten sa...

Hej söker lite Yankee delar till mitt objekt skulle gärna behöva lite tips om du har lust och dela med dig?

MVH

Dennis Kilbråten
Dedline@hotmail.com

superswede sa...

Hej, är du igång med Yankeen fortfarande? Har precis skaffat mig en egen och undrar om du med din erfarenhet finns tillgänglig om det skulle uppstå några frågor/problem?

MVH
Johan

Filip Linnér sa...

Hej, jag håller på att renovera en Yankee och jag undrar om du vet vart man kan få tag I sidokåpor någonstans, har hittat allt annat jag behöver. tacksam för alla tips.
Mvh Filip