tisdag 19 maj 2009

Yo! Nu är tanken färdig (Äntligen)

Yes Box! Igår så ringde dom. Jag ringde genast Nirre och åkte och hämtade den färdiga Tanken till Yankee 1´an från Aros lackcenter på Bäckby i Västerås, Bedöm själva vad tycker ni? Bra lackat eller hur?


Jag blev själv jättenöjd med deras jobb, + placeringen av Yamaha märket + att allt är klarlackat typ 7-8 gånger. Färgen heter Fire Red Fiat och skiftar i orange/rött metallic. Jag kommer självklart att montera dit allt i Helgen och fota till Bloggen så alla (Ink. jag själv) kan se helheten för första gången.


Bestämde mig också för att renovera klart motorn från Yankee 2´an nu i veckan så jag har en färdig reservmotor tillgänglig om det skulle behövas, Jag ska plocka bort 1´ans motor och hänga på denna i helgen för provköra den också.


Detta har väl inte mycket att göra med Yankeena men kul för det He He... Så trött blir man efter att ha härjat med sin "The Morbror" hela förra helgen medans ens föräldrar Catarina & Nirre bygger på sitt hus med Morfar Stig. Kolla in deras blogg så får ni se vad dom pysslar med http://catta-nicke.blogspot.com/

Jag lovar! han somnade mellan 2 tuggor av min suveränt goda korv/potatisgratäng :-) ingen i familjen hann märka nått för vi diskuterade husbygget + annat.


Just det måste ju skriva lite modell bloggning medans jag håller på....

Detta har jag pysslat med hemma medans jag väntat på att lackningen skulle bli klar, Jag började bygga på en 70 tals Honda Chopper med springer framgaffel i scala 1:24. Tyckte det var kul att bygga några motorcyklar i samma scala som bilarna jag bygger i vanliga fall, men det är inte lätt att hitta några obyggda modeller nu för tiden. Men nu så har jag fått tag i 3 stycken, denna + en Trike och en Harley Chopper. Ja just det ja + Crossen i bakgrunden som jag byggde jag för nått år sedan för att stå på flaket till en pickup.

1 kommentar: