måndag 13 april 2009

Joop! f-n den funkar ju :-)

Yes Box! I´m Kidding You Not, Den funkar faktiskt, Yankee 1´an gick faktiskt igång på 1 kicken (nästan ) 3 blev det nog, men sen så gick den ju jätte bra, j-klar vad skönt det kändes.Sen så fick den stå utanför garaget och gå ett tag, man måste ju alltid ta det försiktigt med en nyrenoverad motor osv. kolla upp så att den inte läcker olja mm. allt var så pass bra att jag bestämde mig för att binda fast alla lösa kablar sätta på sadeln och ta en tur runt byn :-) den fungerade så bra att jag var ute och åkte i nästan 15-20 minuter.Nu så ska jag bara nån gång i veckan eller helgen koppla loss alla elkablar och dra in dom på sina rätta platser och snygga till den och ställa in motorn ordentligt (alltid finns det nått litet jobb att göra så det blir perfekt) Sen så ska jag vänta på den dagen då jag får hämta ut tanken och kåporna från lackfirman.

Sen så ska jag nog åka runt lite på lite olika mopedutställningar/mopedrallyn i sommar och visa upp den. men självklart så ska jag Blogga om den och visa upp den här först.


Morsning Påskning
Rickard L

1 kommentar:

Anonym sa...

Hejsan!

Jag är en 16-årig kille som själv har en Yamaha Yankee.
Tyvärr fattas jag ena sidokåpan på min, Har letat överallt men kan tyvärr inte hitta någon.
Om du har en extra sidokåpa (höger) eller både och över och kan tänka dig att sälja dem så får du jättegärna höra av dig.
Du kan nå mig på lasseman_93@hotmail.com!

MVH
Lasse