fredag 12 mars 2010

Några bud har det blivit....

Joop några bud på Yankee nr 2 har jag fått, men mest på olika orginaldelar som sadel, ljuddämparna, kåporna. dvs dom mest svåra delarna att jaga rätt på, så jag har full förståelse för det

Men tyvärr alla ni som frågat, jag väntar nog tills nån vill köpa alt. byta hela mopeden, och tills dess så kommer jag fortsätta att sätta ihop den och göra den körklar (även om det betyder att den blir lite dyrare i slutändan)

En sadel är till Y´2 som är helt orginal, en har jag klätt om med nytt läder uppsytt hos en sadelmakare. Ser j-kla bra ut bägge 2 eller hur?
Foto från förra vintern innan jag hade gjort färdigt Yankee nr. 1


Motorn till Yankee Nr.2 nu helt nyrenoverad med nästan alla slitdelar renoverade + alla packningar & packboxar samt helt ny koppling. Obs! trimcylinder, kolv och topp samt förgasaren på bilden är utbytta nu till lite bättre grejer som inte sliter lika hårt på motorn.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Fortsätt renovera Yankees!

Anonym sa...

Hm... är nybörjare på detta med yankee, men har precis fått en som jag försöker få ihop bra. Men har en fundering, under tanken på yankeen sitter två kranar. Vart ska de gå? Fått ett bud om att det ska sitta en T-korsning under där och sedan vidare med slang som nån sorts reserv tror jag.
Kan inte du höra av dig till mig om du vet? jenny_malou@hotmail.com