söndag 14 december 2008

Hej Igen! Kul att ni gillar modellerna, Tack

Fick ett par frågor från kompisar om hur det går med garaget och att jag skulle visa upp det också. Så här kommer det. Jag satt en dag och funderade på att bygga en bakgrund till andvända när man fotograferar färdiga modeller för att göra det lite mera intressantare och snyggare och ev. naturligare typ :-)

He He. Självklart så eskalerade detta till att jag bestämde mig för att bygga ett helt garage för ändamålet. Så jag köpte lite prylar till detta och satte igång, vilket jobb detta har blivit Phuu!! men väldigt kul att hålla på med, förhoppningsvis så blir det klart nu i vinter.
Här har jag byggt klart själva stommen och lackat på den första färgen. Jag har inte bestämt ännu vilken färg det blir på väggarna men golvet blir Vitt & svart. Jag kommer inte att sätta dit något tak osv. meningen är ju att jag ska kunna andvända det som fotostudio till några av mina förhoppningvis snart färdiga bilar.
Lite verktyg och maskiner och prylar måste man ju ha i ett garage eller hur? Så jag satte igång och letade igenom alla modellerna efter special delar och saker som ibland följer med (om man har tur) och tillverkade själv en del saker som migsvets, arbetsbänkar, hyllor mm..


Sen så ställde jag upp allt för att testa lite hur det kan komma att se ut med en bil när det blir färdigt. Det blir nog bättre än vad jag trodde från början. Bilen är en 57 Chevrolet Corvette med flippfront lackad i röd Candy metallic. Jo just det det häftigaste i garaget är ju självklart Coca cola automaten från 50 talet i högra hörnet...

Mors & Hej, för denna gång.

Nästa gång så ska jag visa hur jag arbetar med en modell lite mera från grunden så att säga

Inga kommentarer: