onsdag 1 april 2009

Jajoja, jag vet! det var ett tag sedan...

Kul Alltså! Det första vårvädret fick man allt ligga inne och titta på. Den roliga magsjukan syrran nämner litegranna om i sin blogg om deras nya hus drabbade inte bara dom inte, men det nämner hon inget om alltså. Bussigt Syster.

Men idag så nu mår jag bättre. För första gången sen i helgen så har man orkat sitta vid datorn lite. Kom då på att jag glömt blogga på ett tag. Jag är nog en sån däringa bloooggare som kör lite då & då när andan faller på typ, varje dag orkar jag nog aldrig.

Jasså! Åsa the little one kommer i helgen kul. Hälsa från mig, Jag dyker upp och kollar lite när jag är helt bra framåt nästa vecka eller så.


Jo just det ja Min Renovering av min Yamaha Yankee nr.1,
Som denna blogg började med är snart klar för start, ska ut till Tillberga i helgen och fylla på ny olja och tanka upp den och testa om all har klaffat som det ska med eldragning, motorn mm..

Här är det mesta färdigt med el osv.. + att den nya (beg) Ljuddämparen jag ropade på Tradera kommit på plats, kunde ju ha blivit snyggare ifs. men jag tänkte hellre en shysst orginaldel istället för nån billig kopia som bara går sönder efter ett tag. och den blev faktiskt bättre en på bilden du ser här för nu så har jag hunnit putsa upp och rikta den bättre.

Passade även på att köpa in lite mera reservdelar från en firma i Danmark som ska sluta med Yamaha helt. Kunde inte låta bli när prylarna kostade inkl. frakt ca. 60% billigare än i Sverige
Så nu så kan jag börja renovera den andra motorn jag har liggande (från Yankee nr. 2) som jag nämt tidigare. Shysst att ha en bra motor i reserv om nått skulle strula.
Så mors för denna gång, kommer självklart att ta med kameran ut till Tillberga i helgen. Så att man kan ta några bilder när den går att köra med :-)

1 kommentar:

Åsa sa...

hejsan jopp nu är hon här!! dyk upp du näste vecka då du kryat på dig slå en pling när du dyker upp bara är inte jag hemma så är Andreas det.